Job-omschrijving:

Je komt terecht in een flexibel team dat een belangrijke schakel vormt binnen de proeven, zowel veld- als labo-experimenten. Naast het beoordelen van de effecten van diverse teelthandelingen, ben je actief in diverse werkzaamheden in de fruitteelt: planten, snoeien, plukken, wegen, dunnen, algemeen onderhoud,… Indien je technisch aangelegd bent, is er ook op dat gebied heel wat uitdaging te vinden bij pcfruit vzw.

 

Wat is jouw profiel?

Je hebt een goede werkmotivatie, verantwoordelijkheidsgevoel, nauwkeurigheid, flexibiliteit en een vlotte omgang met collega’s. Ook een goede fysieke conditie (intensief veldwerk) is een must.

Opleiding: TSO tuinbouw is een pluspunt maar interesse/motivatie is belangrijker dan diploma. Een rijbewijs B en G zijn noodzakelijk.

Ervaring in de fruitsector is een sterk pluspunt. Een fytolicentie P2 en/of een rijbewijs C zijn zeker ook een meerwaarde voor deze job.

 

Wat bieden wij je:

Je werkt veel buiten, dicht bij de natuur, in een dynamisch onderzoeksteam dat op diverse gebieden intens samenwerkt met fruittelers en firma’s actief in de ontwikkeling van nieuwe toepassingen die een meerwaarde bieden voor de fruitteelt.

Correcte verloning met groeimogelijkheden volgens je expertise en impact.

 

Voor meer informatie betreffende de inhoud van de job mag je contact opnemen met André Deroose via 011/69 70 84. Indien deze job echt iets voor jou is, mag je jouw CV met foto bezorgen via personeelsdienst@pcfruit.be.