Fruit 2022

Het is bijna zover!

19 januari komt de eerste Fruit van dit nieuwe jaar uit. Wat kijken we ernaar uit dat jullie het vernieuwde vakblad eindelijk kunnen ontdekken! Daarnaast kan je alle artikels online raadplegen met je unieke logingegevens. Eén tip: MIS HET NIET!

Nog geen logingegevens aangevraagd? Ga naar het volgende bericht hieronder en laat je gegegevens achter.

Heb jij je abonnement al opnieuw geactiveerd? Geen paniek, dat kan nog door €85,00 (binnenland) of €185,00 (buitenland) te storten op BE72 7370 4705 2016 met vermelding ‘Vakblad Fruit 2022’.

Website Fruit

De digitale snelweg naar de vernieuwde en uitgebreide website is onder constructie. Die website is dé aanvulling op jouw favoriete fruitige vakblad. Je kan Fruit altijd en overal raadplegen. Blijf eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws! Nieuwe rubrieken en thema’s zijn de brandstof voor de website.

Toegang tot de website is voorbehouden voor abonnees en gelinkt aan een individuele login. Klik hier om jouw gegevens achter te laten om jouw logingegevens te ontvangen. 

                                                          

Over vakblad Fruit

Het vakblad Fruit is het enige Belgisch vakblad voor en over fruitteelt. Het geeft een mooi overzicht van wat er leeft in de Belgische fruitwereld en volgt internationale ontwikkelingen nauw op. Dit tweewekelijks blad bereikt daarom naast de Belgische fruittelers en sympathisanten ook meer dan honderd geïnteresseerden in het buitenland. 

De artikels zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek uit alle domeinen die van toepassing zijn in de Belgische fruitteelt. Ook proberen we het vakblad meer te personaliseren door lezers met een boeiend verhaal in de kijker te zetten. We doen ook een warme oproep naar iedereen die mooie beelden van onze prachtige fruitlandschappen maakt.

 

Het vakblad Fruit wordt uitgegeven door vier partners:

     pcfruit vzw, www.pcfruit.be
     Vakgroep Fruit van Boerenbond, www.boerenbond.be   
     Studiekring Guvelingen, www.stugu.be
     Pomologische Verenigingen

Het gemeenschappelijk doel van die organisaties is de fruitteelt te ondersteunen en te informeren. 

      

Inkijkexemplaar Fruit

Verschijningsdata vakblad Fruit

Vakblad Fruit

Hoe abonneren?

Telers, sympathisanten en geïnteresseerden kunnen zich abonneren op het Vakblad Fruit 2021 door 59 euro (België) of 163 euro (buitenland) te storten op rekeningnummer: BE72 7370 4705 2016 met vermelding 'Vakblad Fruit'. In ruil daarvoor krijg je 20 editites. Je mag het vakblad om de twee weken (voorjaar) en om de drie weken (najaar) op woensdag of donderdag in de bus verwachten.

Hoe adverteren?

Met een oplage van 1.700 exemplaren weet Fruit - het enige Belgische vakblad over en voor fruitteelt - zo goed als elke Belgische fruitteler, en ook geïnteresseerden van over de grenzen, te bereiken. Interesse om te adverteren in Fruit?

Publicatiedata, tarieven en technische gegevens 2021.

Info: advertentie@vakbladfruit.be, tel. 011 69 71 16

Werktuigdagen 2020 in Fruit:

Driejaarlijks organiseert Studiekring Guvelingen de Werktuigendagen in Sint-Truiden. Helaas kon de editie WTD2020, gepland in mei, niet doorgaan. Ter vervanging brengen we in het vakblad Fruit een ‘papieren’ versie van de Werktuigendagen: ‘WTD2020 in Fruit’. In deze reeks – verspreid over een aantal nummers van het vakblad – geven we je de kans om je bedrijf of product voor te stellen. Bij de aankoop van een advertentie krijg je plaats voor gratis redactie. Bijvoorbeeld, bij de aankoop van een advertentie van een volledige pagina in kleur, krijg je bovenop de plaats voor je advertentie 2 blz. gratis redactie (tekst en foto’s zelf aan te leveren). Meer weten.

Idee van 't Jaar

De vier partners van het vakblad Fruit (pcfruit vzw, Sectorvakgroep Fruit Boerenbond, Studiekring Guvelingen vzw, Pomologische Vereniging Oost-Vlaanderen) gaan ook in 2021 op zoek naar het ‘Idee van ’t Jaar’. De wedstrijd wordt georganiseerd om innovatie, creativiteit en ondernemingszin binnen de fruitsector aan te moedigen. Nieuwe ideeën gaan we tijdens de jaarvergadering in de spotlight zetten. 

Meer weten over Idee van 't Jaar

                               

Foto's Jaarvergadering Fruit 13 december 2019

Foto's Jaarvergadering Fruit 14 december 2018

Foto's jaarvergadering Fruit 8 december 2017

Foto's Jaarvergadering Fruit 16 december 2016

Contact

Contacteer ons via redactie@vakbladfruit.be of bel ons via 011-69 71 16