Deze nieuwe website is online sinds 17 november 2015. Met deze webstek willen we de uitgebreide kennis die het Proefcentrum Fruitteelt in huis heeft, nog meer kenbaar maken aan fruittelers, andere onderzoekers en toeleveringsbedrijven. Zodat zij elke dag de vruchten kunnen plukken van het onderzoek van het Proefcentrum Fruitteelt.

Wie heeft toegang tot welke gegevens op de website?

Het grootste gedeelte van de website is voor iedereen zichtbaar. Bepaalde pagina’s zullen enkel leesbaar zijn voor leden van pcfruit. Zoals bijvoorbeeld gedetailleerde info over ziekten en plagen. Bepaalde pagina’s omvatten info van een abonnement zoals waarschuwingen over ziekten en plagen, schurft- en witziekte, Stemphylium…. Deze pagina’s zijn enkel leesbaar voor de geabonneerden. Via e-mail of sms worden abonnees op de hoogte gebracht van nieuwe waarschuwingen en ze lezen die na inloggen op www.pcfruit.be.

Groeiende website

Deze website geeft vandaag al een mooi overzicht van wat pcfruit doet. Vanaf nu zal deze website alleen maar groeien. Nieuwe onderzoeken zullen er een plaats krijgen, deze website zal aangevuld worden met info over ziektes, insecten, conclusies over  onderzoeken…  Allemaal met het oog op het optimaliseren van de fruitteelt.