Wil je een beroep doen op de expertise van pcfruit om persoonlijk waarschuwingen te ontvangen?

 

Schrijf je in voor de waarschuwingen als lid van pcfruit en geniet van een mooie korting.

Schrijf je in voor de waarschuwingen als niet-lid van pcfruit.

 

Leden van pcfruit krijgen de algemene waarschuwingen voor één teelt gratis. Indien je als lid van pcfruit vzw de waarschuwingen voor een bijkomende teelt wenst te ontvangen, wordt hiervoor 40 € extra aangerekend.

Voorbeeld: Je bent lid van pcfruit vzw en wenst de waarschuwingen pitfruit en druiven te ontvangen. Voor de waarschuwingen pitfruit betaal je 0 € (eerste teelt). Voor de waarschuwingen druiven betaal je 40 € (bijkomende teelten).

Voor bijkomende medewerkers van je bedrijf die algemene waarschuwingen of schurftwaarschuwingen willen ontvangen, wordt een extra kost van 20 € per medewerker per teelt aangerekend.

 

Niet-leden van pcfruit betalen voor hun eerste teelt 80 €, voor een bijkomende teelt 40 €.

Voorbeeld: Je bent niet-lid van pcfruit vzw en wenst de waarschuwingen pitfruit en druiven te ontvangen. Voor de waarschuwingen pitfruit betaal je 80 € (eerste teelt). Voor de waarschuwingen druiven betaal je 40 € (bijkomende teelten).

 

Je kan de algemene waarschuwingen ook per post ontvangen mits betaling van een supplement van 30 € (hou rekening met 2 dagen vertraging als je voor post kiest). 

 

Meer weten over waarschuwingen pcfruit