Omdat wij ervan overtuigd zijn dat onderzoek connecteert, focussen we ons vanaf 2024 op een andere manier op jouw fruit én natuurlijk op jou. Vanaf 4 juni pakken we onze traditionele opendeurdagen en contactmomenten volledig anders aan. Vanaf dan willen namelijk zoveel mogelijk actuele onderwerpen op één dag bundelen en die aan jou voorstellen. Die dag roepen we in het leven onder de naam FruitFocus en zal een tweede keer op 13 augustus plaatsvinden.

Vernieuwde proeftuinopendeurdagen

De eerste FruitFocus op 4 juni staat in het teken van pitfruit, aardbeien, houtig kleinfruit en steenfruit. We richten ons op de telers, zoals bij de vroegere proeftuinopendeurdagen. Bovendien komen naast de rondgangen ook demo’s en workshops aan bod.

Onderzoek connecteert

Er wacht je een interessant programma zowel leerrijk als demonstratief. Onder het motto ‘technische kwaliteit boven alles’, waken we er bovendien over dat het een aangenaam weerzien en een niet te missen event wordt! Voor alle teelten dienden we een aanvraag in voor de bijscholing van de fytolicentie. Leden betalen € 15 en niet-leden € 100. Wij voorzien achteraf frietjes, snacks en drank. Als kers op de taart kan je in de prijzen vallen. Leden kunnen een bijkomend bezoek door een ST@F-voorlichter winnen. Niet-leden die zich na afloop van de FruitFocus lid maken, krijgen een cashback van € 50 na het afsluiten van dat lidmaatschap. Wie weet win jij er wel een! 

Belangrijke info! 

  • Rondgangen houtig kleinfruitaardbeien en pitfruit starten om 13u30. Registreer je vanaf 13u00 aan het onthaal! 

  • Combineer de rondgangen met de demonstraties om je fytolicentie te behalen. De demonstraties starten vanaf 16u00.

  • Voor de telers steenfruit start de dag tijdens de demonstraties. Registreer je vanaf 15u30 aan het onthaal! De rondgang zelf vindt plaats tussen 18u30-20u30.

  • Als je niet geregistreed bent voor aanvang van de rondgangen en/of demonstraties, geldt je aanwezigheid niet als bijscholing voor de fytolicentie.

  • Frietjes en drank worden voorzien. 
     

Benieuwd naar het programma? Lees dan hier het volledige artikel. Heb jij nog suggesties over de te integreren onderwerpen tijdens de editie van 4 juni of de toekomstige op 6 augustus? Laat het ons snel weten door de poll in te vullen.